Information ang. kurser och träningar.

Vilken kurs passar dig?

- I Bugg delar vi upp kurser i intensivkurser (för nybörjare som aldrig dansat förut), bugg fortsättning (för dig som kan grunderna) och sedan steg 3 och 4. Dessa kurser är av ökad svårighetsgrad och man kan gå i ett visst steg hur många terminer man vill. Det är alltså inte tänkt att man går ett steg per termin utan det brukar ta fler terminer innan man är i steg 4. Fråga din tränare om du är osäker på vilket steg som passar dig bäst.
- För tävlingsdansare (bugg & boogie woogie) delar vi upp nivåer i ITT och N. Står det bara "tävling" så är det för alla tävlande.

Parkrav:

Vi har parkrav på alla kurser och träningar i bugg, boogie woogie och dubbelbugg (ej barn) men du som vuxen och inte har partner kan anmäla dig själv! Du hamnar då på kö och vi försöker hitta en partner till dig. Anmäl dig då på "Singel-/Intresseanmälan för pardans". Du kan också göra ett inlägg på vår facebook-sida "Mälardalens Dansklubb" om att du söker danspartner. Skriver då vad du vill gå för kurs och lite bakgrundsinfo om dig själv.

×

KONTAKT

Du kan nå oss på:

Linnéagården Kolbäck

Telefon: 070-795 83 31

Email: ylvali67@gmail.com

Plusgiro: 6046540-8