Information ang. kurser och träningar.

Bugg

- I Bugg delar vi upp kurser i intensivkurser (för nybörjare som aldrig dansat förut), Steg 1 (för dig som kan grunderna) och sedan steg 2, 3 och 4. Dessa kurser är av ökad svårighetsgrad och man kan gå i ett visst steg hur många terminer man vill. Det är alltså inte tänkt att man går ett steg per termin utan det brukar ta fler terminer innan man är i steg 4. Fråga din tränare om du är osäker på vilket steg som passar dig bäst.
- För tävlingsdansare delar vi upp klasser i R/C/B/A där detta motsvarar den klass du tävlar i. Benämningen N-klass betyder Nationell klass och motsvarar alltså C-, B- och A-klass.
- Utöver detta har vi en klassifiering som kallas för parträning. Denna kan ses ligger mellan Steg 4 och Tävlingsträningar.

Parkrav:

Vi har parkrav på alla kurser och träningar i bugg, boogie woogie och dubbelbugg (ej barn) men du som vuxen och inte har partner kan anmäla dig själv! Du hamnar då på kö och vi försöker hitta en partner till dig. Anmäl dig då på "Singel-/Intresseanmälan för pardans". Du kan också göra ett inlägg på vår facebook-sida "Mälardalens Dansklubb" om att du söker danspartner. Skriver då vad du vill gå för kurs och lite bakgrundsinfo om dig själv.

Specifik info för VT23:

- Terminen startar vecka 3 och avslutas vecka 17.
- Ledigheter för vissa kurser (observera att detta inte gäller alla kurser eller träningar):
  • Sportlov Vecka 9
  • Påsklov Vecka 14
  • Annandagpåsk Måndag V15
- Vissa kurser som slutar tidigt (V13) kan komma att förlängas med en ny kursanmälan i ny konstellation om intresse finns.
- Vecka 18-20 kommer SM-deltagare ha möjlighet att fortsätta träna men dessa veckor konstelleras nya kurser och träningar. Anmälan till dessa kommer när det närmar sig SM.
×

KONTAKT

Du kan nå oss på:

Linnéagården Kolbäck

Telefon: 070-795 83 31

Email: ylvali67@gmail.com

Plusgiro: 6046540-8